Bemutatkozás


Bemutatkozás

Dr. Bata Barnabás szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok.

1995-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, majd anaesthesiológusként kezdtem dolgozni Székesfehérváron.
1995 decembertől 8 évig a Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján tevékenykedtem, ott szereztem meg a szülészet-nőgyógyászati szakvizsgámat is.
2003-ban Siófokra költöztünk, én Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Kórházban találtam munkát.
2010-től vállalkozó orvos lettem, a Siófoki Kórház Szülészeti osztályán önkéntes segítőként dolgozom. Itt vezetem a szüléseket, és itt operálom a pácienseimet. Magánrendeléseimen kibővített időben, hetente több napon dolgozom. Német és angol nyelven beszélek.

 

Érdeklődési területeim:

Ultrahang diagnosztika, meddőség, endoscopos – laparoscopos műtétek, szülési fájdalomcsillapítás és nőgyógyászati endokrinológia (PCO, hirsutismus).

A Klinikán egyetemi orvostanhallgatókat oktattam, Székesfehérváron szülésznőket és csecsemőápolókat tanítottam szülészet tantárgyból. Székesfehérváron a Meddőségi és a Nőgyógyászati Endokrin szakrendelést vezettem. Adjunktusnak 2005-ben neveztek ki.

3D-4D ultrahang vizsgálatokat 2007 óta végzek.

Több, mint 28 előadást tartottam kongresszusokon és továbbképzéseken és kb. 17 poszter készítettem. Tagja vagyok a Magyar Nőgyógyász Társaságnak, az MNT Endoscopos Társaságnak, Magyar Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaságnak és a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak.

Írta: Dr. Bata Barnabás | 2016.07.01. | Kategória: Bemutatkozás, Rendelők

Oldal menü

Szavazás

Ön szerint a férfiaknak ott a helyük az ultrahang vizsgálat után a belső vizsgálat során is?

View Results

Loading ... Loading ...