Bemutatkozás


Bemutatkozás

Dr. Bata Barnabás szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok.

1995-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, majd anaesthesiológusként kezdtem dolgozni Székesfehérváron.
1995 decembertől 8 évig a Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján tevékenykedtem, ott szereztem meg a szülészet-nőgyógyászati szakvizsgámat is.
2003-ban Siófokra költöztünk, én Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Kórházban találtam munkát.
2010-től vállalkozó orvos lettem, a Siófoki Kórház Szülészeti osztályán önkéntes segítőként dolgoztam 2017. júliusáig.
2017. szeptembertől újból a Székesfehérváron dolgozom, mint vállalkozó orvos. Itt heti 1 napon szakrendelésen, műtőkben és szülészeten dolgozom és havi 2-4x ügyeletet vezetek. A operációkat előjegyzés alapján a kórházban végzem. A szülészeti munkát is itt végzem. Szülésznők bevonásával biztosított a terhesgondozás végső szakasza Székesfehérváron és Siófokon is.  Magánrendeléseimen kibővített időben, hetente több napon dolgozom.

Német és angol nyelven beszélek. FMF ultrahang és államilag akkreditált uh szakvizsgával is rendelkezem.

 

Érdeklődési területeim:

Ultrahang diagnosztika, meddőség, endoscopos – laparoscopos műtétek, szülési fájdalomcsillapítás, nőgyógyászati endokrinológia (PCO, hirsutismus), onkológia, infectió kontroll, genetikai szűrés, 4D-5D UH  .

A PTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán egyetemi orvostanhallgatókat oktattam, Székesfehérváron szülésznőket és csecsemőápolókat tanítottam szülészet tantárgyból. Székesfehérváron a Meddőségi és a Nőgyógyászati Endokrin szakrendelést vezettem. Adjunktusnak 2005-ben neveztek ki.

3D-4D ultrahang vizsgálatokat 2007 óta végzek. 2017-től új 5D SAMSUNG UH készülékemen 5D vizsgálatokat folytatok Siófokon.

Több, mint 28 előadást tartottam kongresszusokon és továbbképzéseken és kb. 17 poszter készítettem. Tagja vagyok a Magyar Nőgyógyász Társaságnak, az MNT Endoscopos Társaságnak, Magyar Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaságnak és a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak.

Írta: Dr. Bata Barnabás | 2019.02.12. | Kategória: Bemutatkozás, Rendelők

Minden vélemény számít!

Kérem regisztráljon, vagy jelentkezzen be a hozzászólás írásához.

Még nincs vélemény. Legyen Ön az első, aki hozzászól.

Oldal menü

Szavazás

Milyen témában szeretne cikket olvasni weblapunkon? (3-t lehet választani)

View Results

Loading ... Loading ...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com