Az első 1000 felvétel a siófoki 5D UH Stúdióból 2017-ből nyereményjátékkal


Az első 1000 felvétel a siófoki 5D UH Stúdióból 2017-ből nyereményjátékkal

1 év eltelt az új Samsung 5D UH beszerzése óta. 1000 képpel és videóklippekkel foglaltuk össze a sok sikeres vizsgálatot. A nagy felbontású UH segítségével több fejlődési rendellenességet sikerült még időben diagnosztizálnunk, pl. ajakhasadék, szívfejlődési rendellenesség, nyitott gerinc, méhen kívüli terhesség, spirál melletti terhesség, stb. A terhesgondozás során készített UH és 5D felvételek miatt az apukák is nagyon várják a következő vizsgálatokat. Nőgyógyászati daganatok, myomák és cysták megtalálásában is nagy segítség lett az új UH-készülékünk.
Babamozi szolgáltatásunk Siófokon külön napot kapott. Vavros Tina szonográfusunk kedvességét és ügyességét sok pozitív visszajelzés és levél mutatja. Időpontokat legegyszerűbben a bejelentkezes.bata@gmail.com címen lehet kérni. (A 26-30.hét között tudjuk a legszebb képeket készíteni. Az előjegyzési idő kb. 4 hét!!!)

Nyeremény játékkal szeretnénk megjutalmazni az érdeklődőket!

2018.febr.1 és március 31. között, aki “lájkolja” a 4DUltrahangStudioSiofok és a  “DrBatanogyogyasz” oldalakat (https://www.facebook.com/4dUltrahangStudioSiofok/   és https://www.facebook.com/drbatanogyogyasz/ )
ÉS megtalálja !!! ( meghallja ) a KAKUKKTOJÁS zenei betétet ebben a videóban, az
5D BABAMOZI + DVD és FOTÓNYOMTATÁS CSOMAGOT vagy KOMPLEX NŐGYÓGYÁSZATI VIZSGÁLATI CSOMAGOT  kap 16.000 Ft értékben!

Leveleket a facebook felhasználói névvel és a kakukktojás zenei betét megnevezésével a bejelentkezes.bata@gmail.com címre várjuk !

A sorsolás időpontja:  április 7-én lesz.
Videónézésre fel!

dr. Bata Barnabás

Írta: Bata Barnabás | 2018.02.01. | Kategória: Cikkek, Érdekes-vicces, Kiemelt téma, Rendelőnkből, Ultrahang diagnosztika (2D-5D) | Címkék: ,

Szavazás

Milyen témában szeretne cikket olvasni weblapunkon? (3-t lehet választani)

View Results

Loading ... Loading ...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com