A 2018-as évről…


A 2018-as évről…

2018-ban ismét sok minden történt nálunk.

  1. A teljes évet a székesfehérvári kórházban töltöttem, ennek köszönhetően a fehérvári magánrendelésre egyre többen jöttek, de Siófokon is újabb rekord jelentkezéseket regisztráltunk.
    Az új munkarend miatt a kórházban hétfőn délelőttönként dolgozom. Siófokon keddenként 13 órától, Fehérváron csütörtökönként már 9 órától rendelek. Szabadságok, továbbképzések miatt időnként megváltoznak a rendelési napok, ezek az online előjegyzési naptárban láthatók.
  2. Több kongresszuson vettem részt endoscopia, ultrahang, nőgyógyászati és szülészeti témakörökben. TOT-háló beültetést tanultam és egyéb háló operációkat.
  3. Egyre több szűrő genetikai labor- és ultrahang vizsgálatot végzünk mindkét rendelőben.
  4. Sikeres volt a PCOS betegek új vizsgálati és kezelési projektje.  Itt tájékozódhatnak az új jelentkezők!
  5. A székesfehérvári 4D UH készülék javítása 1 hónapig tartott. Megoldódott a légkondícionálás a siófoki és a fehérvári várórészben is, megújultak a várótermi székek is. Mindkét rendelőben ingyenes WiFi-t állítottunk be a várókban.
  6. Az 5D Babamozi UH Rendelés nagyon sokakat érdekel, vannak, akik 2-3x is eljönnek a várandósságuk alatt. (3-4 hetes előjegyzésre kell számítani!) A nőgyógyászati rendeléseken is hosszú a várakozási idő,  már 1 hónapnál is többet kell várni. 🙁 Emiatt kérem, hogy aki megtudja, hogy nem tud eljönni a vizsgálatra, időben mondja vissza az időpontját, hogy másoknak át tudjuk adni.)
  7. 2018-tól már csak várandós gondozást, szülésre felkészítést vállaltam. Ennek ellenére nagyon sok új kismama jár hozzánk, és jön vissza a szülés után. A tervezett operációk számai is növekedtek Székesfehérváron.

Köszönöm mindehhez családom és munkatársaim segítségét!

És akkor a jövőbeni tervekről:

Sokan jelezték felénk, hogy nagyon jó a citológiai kiértesítési rendszerünk, vagyis a 1,5 évnél régebben végzett citológiák esetén a figyelemfelhívó e-mailek kiküldése. Ezeket a leveleket márciustól tervezzük ismét feladni. Idén megkezdjük a kombinált teszt vizsgálatokat Siófokon, és elkezdjük a genetikailag öröklődő betegségek (pl. emlő daganatok), még a betegség megjelenése előtti kimutatásának vizsgálatát is. A vizsgálatot végző laborok árainak emelkedésével arányosan, sajnos, a mi áraink is emelkedni fognak.

Várom továbbra is kedves pácienseimet!

dr. Bata Barnabás

Írta: Bata Barnabás | 2019.01.06. | Kategória: Cikkek, Hírek, információk, Kiemelt téma | Címkék: , ,

Szavazás

Milyen témában szeretne cikket olvasni weblapunkon? (3-t lehet választani)

View Results

Loading ... Loading ...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com