Köszönjük Lenkének!


Köszönjük Lenkének!

Kedvenc  asszisztensem új utakra evez….

Szó szerint, mert a sárkányhajósok 2018-as világbajnokságára készül, amit Szegeden a Matyi-éren fognak rendezni. Mint már a korábbi cikkekben olvashatták, Lenke a székesfehérvári csapat oszlopos tagja. Eddig a Velencei-tavon edzettek heti 2-3x, de a beköszöntő téli időszakban uszodába vonulnak. Itt az időbeosztás nagyon kötött, és sajnos pont a csütörtöki magánrendelés idejére esik. Mivel nagyon szeretne versenyezni jövőre is, a téli edzések miatt a velem való munkát le kellett mondania. Szerencsére a fehérvári kórház ambulanciáján továbbra is találkozhatunk vele, ahol segít a problémák megoldásában.

Nagyon sajnáljuk, hogy el kell válnunk, de én is fontosnak tartom álmaink megvalósítását, mert ez visz előre, ezzel bírjuk a hétköznapi robotot.
Sok sikert kívánunk! Hajrá a szegedi világbajnokságig!
 

Novembertől új asszisztensnő fog segíteni, Ravasziné Hollósi Mária ( Marcsi). Aranyos, kicsi szülésznőnk már régóta dolgozik a szülészeten, jelenleg a fehérvári kórház földszinti terhespathológiai ambulanciáján asszisztál. Pénteken már élesben segített nekem a magánrendelésen. Nagyon ügyesen vette az első akadályokat, gyorsan megtanulta a programok kezelését. Jól érezte magát, és örült, hogy sokat tudott beszélgetni, foglalkozni a páciensekkel, amire a kórházban nincs lehetőség, idő. Meglepte, hogy mennyire pontosan vezetjük a páciensek adatait, eredményeit, és milyen komoly webes rendszerünk van. 🙂 Pácienseinktől türelmet kérünk a következő hetekben, míg Marcsi mindenbe beletanul.

 

A fotók a tavalyi Rómában rendezett európabajnokságon készültek, ahol aranyérmes lett Lenke csapata, Magyarország.

IMG_1020 IMG_1083 IMGP4102_resizeIMG_1339

Írta: Bata Barnabás | 2017.11.02. | Kategória: Cikkek, Hírek, információk, Kiemelt téma, Rendelőnkből | Címkék: , , , , ,

Minden vélemény számít!

Kérem regisztráljon, vagy jelentkezzen be a hozzászólás írásához.

Még nincs vélemény. Legyen Ön az első, aki hozzászól.

Szavazás

Milyen témában szeretne cikket olvasni weblapunkon? (3-t lehet választani)

View Results

Loading ... Loading ...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com