FMF Licence megszerzése


FMF Licence megszerzése

Örömmel értesítem pácienseimet és a kismamákat, hogy megkaptam az értesítést a nemzetközi Fetal Medicine Foundation “11-13 . hetes ultrahang szűrés” kurzus sikeres elméleti/gyakorlati vizsgájáról. (FMF licence: 163904) (A gyakorlati vizsga képek beküldését jelentette, melyeknek “jóságáról”, a képen látható dolgok felismerhetőségéről, az elváltozások, fontos képletek értékelhető mivoltáról a központban döntöttek.)  Ezentúl már kétszeresen akkreditált ultrahangos szakember vagyok. 🙂 Természetesen nem állok meg egy vizsgánál, a többi nemzetközi FMF kurzust is igyekszem elvégezni.

A Down-kór szűrésénél nagyon fontos a pontos, szakszerűen elvégzett ultrahangos vizsgálat. Megfelelő, korszerű készülékkel ez könnyebb, de sok időt és türelmet igényel. Az UH-jeleket mindig a biokémiai- és non-invazív kromoszómavizsgálatok  eredményeivel együtt értékeljük. Sajnos 100%-os szűrő módszer nincs, csak igyekszünk megközelíteni azt.

Lassan elkezdjük a FMF kritériumok alapján történő biokémiai szűrést is rendeléseimen. Ez még szervezést, logisztikát és labor műszerek beszerzését igényli. Ezek után Siófokon mindenféle speciális hormon – labor, tu. marker vizsgálatokra is lesz majd lehetőség.

2017.08.31.

igazolás Licence

Nyaki redő vizsgálata a 11. héten.

Nyaki redő vizsgálata a 11. héten.


Minden vélemény számít!

Kérem regisztráljon, vagy jelentkezzen be a hozzászólás írásához.

Még nincs vélemény. Legyen Ön az első, aki hozzászól.

Szavazás

Milyen témában szeretne cikket olvasni weblapunkon? (3-t lehet választani)

View Results

Loading ... Loading ...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com