Jogi nyilatkozat


A Gynofam Kft. dr-bata.hu weboldalának (a továbbiakban: Weboldal) megtekintésével Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott feltételeket. Amennyiben ezekkel feltételekkel nem ért egyet, kérjük, hogy ne nyissa meg a Weboldalt. 

 

 

Szerzői jog

 

A Weboldalon megjelenő minden név, logó, grafika, tájékoztató, információs anyag, dokumentum szerzői jogvédelem alá tartozik. A Gynofam Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, másolni, többszörözni, tárolni, kinyomtatni, vagy azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

 

Információk

 

A Weboldalon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás, vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. A Gynofam Kft a megadott információk, adatok valódiságáért, esetleges pontatlanságáért, teljeskörűségéért, hibáiért, módosulásáért, illetve az azokból eredő esetleges félreértésekért, károkért felelősséget nem vállal. Részletes felvilágosításért kérjük, keresse fel a Gynofam Kft-t annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetőek legyenek.

 

A felelősség kizárása

 

A Gynofam Kft. kizárja a felelősséget azon károkért, amelyek a Weboldal használatával kapcsolatosak, a Weboldal oldalainak használatából, használatra képtelen állapotából származnak, a Weboldal oldalainak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

 

Más által rendelkezésre bocsátott anyagok

 

A Gynofam Kft.-t nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a Weboldalhoz kapcsolódnak.

Írta: Dr. Bata Barnabás | 2015.01.29. | Kategória: Cikkek, Hírek, információk

Szavazás

Milyen témában szeretne cikket olvasni weblapunkon? (3-t lehet választani)

View Results

Loading ... Loading ...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com