PRAENATEST Központ lettünk


PRAENATEST Központ lettünk

2014. augusztusától a PRAENATESZT, egy non invazív magzati kromoszómavizsgálat is elérhető magánrendelésünkön, a német PRAENA Magzati Diagnosztikai Központtal kötöttünk szerződést. A vizsgálatot 35-38 év közötti kismamák számára javasoljuk.

A Genetikai Tanácsadások (a szülés időpontjában) 38 év feletti kismamáknál magzatvíz- vagy chorion (lepény boholy) mintavételt javasolnak, ez azonban 1-3 %-ban vetélést, abortuszt okoz, emellett a koraszülés és az idő előtti burokrepedés is gyakoribb. Az új vizsgálati lehetőséggel a vetélési kockázattal járó magzatvíz mintavétel helyett, 2 kémcső anyai vérből meg tudjuk mondani, hogy a Down-, Patau- vagy Edwards- kromoszómarendellenesség kimutatható-e a magzatnál, és, hogy van-e nemi kromoszómarendellenessége. (Mellékesen, hogy milyen nemű.)

A levételkor megbeszéljük, hogy melyik vizsgálatot szeretnének. (Alap-, Optimum, Plusz csomagok válaszhatók.)  A vizsgálat díjának a központba beérkezése után 7-10 munkanappal kapjuk meg az eredményt. (A páciens is külön értesítést kap.)

A Genetikai Tanácsadó Központok elfogadják a Praenatesztes Down kockázatbecslés eredményét is.

Bővebb információ olvasható a PRENATEST-ről a szülészeti dokumentumok között. Árakról bővebb információt a PrenaTest hivatalos oldalán lehet olvasni.

bejelentkezes.bata@gmail.com e-mail címen, illetve a honlapon kérhetnek időpontot.

 

dr. Bata Barnabás

Írta: Dr. Bata Barnabás | 2014.08.19. | Kategória: Cikkek, Hírek, információk

Szavazás

Milyen témában szeretne cikket olvasni weblapunkon? (3-t lehet választani)

View Results

Loading ... Loading ...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com