LEJÁRT!!! -Vállalkozó kedvű kismamákat keresünk továbbképző tanfolyamra vizsgálandó személynek!


LEJÁRT!!! -Vállalkozó kedvű kismamákat keresünk továbbképző tanfolyamra vizsgálandó személynek!

2017. május 25-én az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központ Ultrahang Továbbképzést szervez orvosoknak Siófokon, a Hotel Azúrban.

Olyan kismamákat keresünk, akik vállalják, hogy segítenek a tanfolyam alatti ultrahang vizsgálatokban, “alanyok” lesznek, akiken az oktatott anyagot bemutathatják. Ellentételezésképpen a 12 hetes várandósoknak ingyenes kombinált Down kockázat szűrést, tanácsadást ajánlanak fel (Bp-en, IGEN Központban), a nagyobb, 16-20 hetes kismamák ingyenes, a legkorszerűbb ultrahang készülékekkel (Samsung Medison) végzett 4D-5D UH vizsgálatot kapnak, a képek pendrive-ra mentésével.

Természetesen a tanfolyam alatt ingyenes étkezést, kávé-, üdítő-ellátást biztosítanak a várakozó kismamáknak!

Ha szívesen részt venne a vizsgálatokban, és megfelel a következő feltételeknek, kérem, jelentkezzen nálunk a bejelentkezes.bata@gmail.com címen!

12 hetes embrio

1. csoport (10 fő):

Olyan kismamákat szeretnénk kiválasztani, akiknek az utolsó menstruáció első napja az alábbi sávba esik: 2017.február.24.- 2017.március.2. (több és kevesebb sem lehet).
A kiválasztott kismamákat a budapesti központban előszűrik.

morcos baba

2. csoport (20 fő):

Olyan kismamákat keresünk,, akik 18-21 . hét között lesznek a tanfolyam ideje alatt. Azaz az utolsó vérzésük első napja 2017. január 1  – 28. között volt. Az a második trimeszteri kismama, aki a tanfolyamon nem kerül megvizsgálásra, babamozit fog kapni.

A választás jogát az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központ fenntartja!

Jelentkezzenek bátran! Ittbejelentkezes.bata@gmail.com

Köszönöm a segítséget előre is!

Kérem osszák meg másokkal is ezt a lehetőséget, hogy ezzel az INGYENES, nagyszerű lehetőséggel tudjanak élni a helyi kismamák!

Szavazás

Milyen fejlesztéseket tartana célszerűnek a rendelőinkbe? (3 legfontosabbat jelölje be)

View Results

Loading ... Loading ...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com