Megérkezett az ingyenes Babanapló-alkalmazás


Megérkezett az ingyenes Babanapló-alkalmazás

2017-05-09 | Forrás: DRportal

A gyermekvállalás témakörét rengeteg tévhit és bizonytalanság lengi körül. Ilyenkor bizonyul hasznos segítőtársnak az új Babanapló-alkalmazás, ami ingyenesen elérhető Android és Apple készülékeken egyaránt.

Az újdonsült szülőkhöz mindenkinek van egy-egy jó tanácsa, ez a legtöbb esetben viszont csak tovább bonyolít a helyzeten. Az applikáció fejlesztésekor elsődleges szempont volt a szakmai hitelesség, így a webbeteg.hu orvosszakértői által írt tartalomnak köszönhetően nem csak hasznos, de 100%-osan hiteles felületről tájékozódhatnak a kezdő szülők.

Az alkalmazás segít a gyermek fejlődésének nyomon követésében, az étkezés, alvás, védőoltások és mérföldkövek naplózásában, segítve ezzel a gyermekorvossal való konzultációt is.

A leggyakoribb kérdésekkel, valamint a Babanapló-alkalmazás hasznosságával kapcsolatban Dr. Novák Hunor és Dr. Lesznyák Judit csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos válaszol.

Apple ingyenes alkalmazás: https://itunes.apple.com/hu/app/babanapl%C3%B3/id1206860418?mt=8

Android ingyenes alkalmazás: https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjchMXq44jUAhVjM5oKHdKVDAcQFggpMAA&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dhu.h2online.babanaplo%26hl%3Dhu&usg=AFQjCNEsNXe8yQxCu_f_tUCeTfsluiz9rA&sig2=Towu9zdb-TlS-eTwmLja5A

 

Írta: Judit | 2017.05.24. | Kategória: Cikkek, Segítség, Szülészet | Címkék: , ,

Minden vélemény számít!

Kérem regisztráljon, vagy jelentkezzen be a hozzászólás írásához.

Még nincs vélemény. Legyen Ön az első, aki hozzászól.

Szavazás

Milyen témában szeretne cikket olvasni weblapunkon? (3-t lehet választani)

View Results

Loading ... Loading ...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com