Babamozi – tudnivalók


Babamozi – tudnivalók

“Babamozis” rendelésünk 2 hetente szombatonként, Siófokon elérhető. Legalkalmasabb a 22-32. terhességi hét közötti időszak. Pendrive-ot és rágcsálnivalót/ innivalót hozzanak magukkal, hogy mocorgásra tudjuk bírni az alvó kisbabákat.

A vizsgálatokat Vavros Tina szonográfus végzi , aki több éve készít babamozikat Budapesten. Ő ultrahangos, szonográfus szakképesítéssel bír.  Ennek a vizsgálatnak alapvető célja nem a magzat esetleges fejlődési rendellenességeinek megtalálása (ez nem is várható el), hanem, hogy megmutassa a méhen belül fejlődő magzat külalakját. Ezért azoknak ajánljuk, akik kisbabájuk megjelenése, neme iránt érdeklődnek, illetve, ha a nagyszülőkkel közösen szeretnék már születés előtt átérezni gyermekük közelségét.

Az előjegyzés általában 3-4 hetes, úgyhogy kérjük, időben jelentkezzenek a bejelentkezes.bata@gmail.com címen. Az ikerterhességet is kérjük előre jelezni, mert ennek megfelelően választunk időpontot. A hosszabb vizsgálat többe is kerül.

Az alábbi képeket Tina készítette:

baba1 baba2 baba3 baba4 baba5 baba6  baba9 baba10

A BABAMOZI UH-vizsgálatok időtartama kb. 30 perc. DVD felvételt adunk, és kívánságra hozott USB memória kártyára (pendrive-ot, kérjük, hozzanak) is kimentjük a vizsgálat alatt készült képeket, videó klippeket és a teljes vizsgálatot. Emellett 4-8 db kicsi fotót is kapnak a mozizók.

A vizsgálat ára 16.000 Ft,  egészségpénztár tagok a vizsgálat árát a pénztárukkal elszámolhatják.
USB pendrive (16 GB) vásárolható 3000Ft/db.

DR_Bata_jo4d5duh_59 DR_Bata_jo4d5duh_43 osszes-uh-kep_5 osszes-uh-kep_3 osszes-uh-kep_15 jasko-5d_33

Bejelentkezni ONLINE lehet a www.dr-bata.hu oldalon a “babamozi szombaton Siófokon”  kiválasztásával.

Várjuk jelentkezésüket!

Írta: Judit | 2018.12.20. | Kategória: Cikkek, Egyéb, Ultrahang diagnosztika (2D-5D) | Címkék: , , ,

Szavazás

Milyen témában szeretne cikket olvasni weblapunkon? (3-t lehet választani)

View Results

Loading ... Loading ...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com