Székesfehérvári rendelő


Székesfehérvári rendelő

Cím: 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 17. Orvosok Háza (Központi Ügyelet), I. emelet jobbra

Bejelentkezés:
vagy a bejelentkezes.bata@gmail.com címre történő levélírással (ez esetben kérjük, adja meg nevét, telefonszámát, valamint azt, hogy Siófokra vagy Fehérvárra szeretne-e menni)
vagy a dr-bata.hu honlapon történő regisztrációt követően a “Bejelentkezés vizsgálatra” alcímnél.

(Kérem, lehetőség szerint a fenti két bejelentkezési módot használják.)

 

Megközelítés:

A rendelő a fehérvári Szent György Megyei Kórház szomszédságában, a parkolóval szemben újonnan épült Orvosok Házában van. A középső résznél lifttel vagy lépcsőn lehet az emeletre feljutni, itt jobbra, a keleti oldalon, a tetőtérben található. A rendelő és a váró is légkondicionált. A szomszédos parkolóban ingyenesen lehet megállni, mindig van szabad hely.

Helyi járatos busszal is könnyen megközelíthető (a kórháznál van a megálló), gyalog a vasútállomás kb. 15 perc távolságra található.

Ha a térkép nem jelenik meg, kattints ide!

Rendelési idő: csütörtök (előjegyzés alapján). FEHÉRVÁRON 4D UH vizsgálat egyelőre NEM elérhető!

 

Szolgáltatások:

citológia, kolposcopos-, bakteriológiai-, HPV vírus-, Chlamydia-, Candida-, baktérium mikrobiológiai vizsgálatok; meddőségi tanácsadás, kivizsgálás, folliculometria, stimmulatio, endokrinológia gondozás, terhesség diagnosztikája és gondozása, szülésfelkészítés. Nőgyógyászati gyulladások-, vérzészavarok-, fájdalmak-, visszatérő problémák kezelése, vizelettartási (inkontinencia) vizsgálat, PCO, hyperprolactinaemia, női endocrinológiai betegségek kezelése…

Daganatdiagnosztika, -kezelés.  Méhszájsebek, condylomák kezelése. Spirál-, IUD felhelyezés és eltávolítás. Speciális ultrahang vizsgálatok, mint pl. kontrasztanyagos méhüreg- és kürtök átjárhatósági vizsgálata.

Genetikai kromoszóma vizsgálatok, non invazív NIFTY , TRISOMY és PRENATEST. Egyre bővül a szűrhető genetikai betegségek köre. Biokémiai, magzati kromoszómarendellenesség szűrés bevezetése is várható.

Nőgyógyászati és szülészeti hüvelyi és hasi ultrahang vizsgálat, fotókészítés, és USB memória kártyára mentési lehetőséggel.

Babamozi 4D UH készülékkel.

Asszisztensnő: Kovácsné Ferge Lenke

Rendelési tarifákról itt talál információkat!

Asszisztensnő fényképe

Kovácsné Ferge Lenke

20170126_235023 20170126_234951 20170126_234729

Asszisztens felvételi , bejelentkezési szoba

váróterem

Apukák, gyerekek, hozzátartozók is örömmel látott személyek nálunk.

Írta: Dr. Bata Barnabás | 2017.03.01. | Kategória: Rendelők