COVID 3. hullám alatti ellátás
×
5D Babamozi Magánlabor
COVID 3. hullám alatti ellátás COVID 3. hullám alatti ellátás
Kedves Pácienseink és Kismamáink!

Számunkra elsődlegesen fontos dolgozóink és pácienseink egészségének védelme, valamint a betegellátás folytonosságának fenntartása. Kiemelten fontos számunkra az is, hogy a rászorulóknak jelen helyzetben is segítségére lehessünk.

2021. március 08-tól a betegellátás Fehérváron és Siófokon is tovább működik az alábbiak betartása mellett:

– Kérünk mindenkit, hogy időpontra érkezzen, max. 10 perccel korábban a megadott időpont előtt. (Időpontfoglalás e-mailben és weblapon az alábbi gombra kattintva lehetséges, az időpontok lemondása is hasonlóan történhet:)
  • A 3.hullám végéig lehetőség szerint csak nagyon fontos, sürgős esetben keressék fel rendelőnket.
  • Az előírásoknak megfelelően viseljenek maszkot, és igyekezzenek megfelelő távolságot tartani a többi várakozó pácienstől.
  • Kérjük, hozzátartozók most ne kísérjék el Önöket – ezzel is csökkenthetjük a tumultust a váróban.
  • Tüsszögős, köhögős betegek, fertőző betegség tüneteit mutatók mondják le az időpontjukat.
  • Laborunkba is be kell előzetesen jelentkezni: maganlabor.bata@gmail.com címen.
  • Receptigény esetén írhatnak e-mailt a bejelentkezes.bata@gmail.com címre. Az EESZT-felületen 1-2 napon belül el tudjuk küldeni a receptet a gyógyszertárakba, a számlát pedig az e-mail címére fogják megkapni. Ennek rendezésére 3 napjuk van, átutalással kérjük fizetni. (1000 Ft)
  • Sürgősségi fogamzásgátló felírása hasonló módon történhet, 1-12 órán belül kiállítjuk a receptet. Az EESZT regisztráció miatt szükségünk van a következő adatokra: név, leánykori név, anyja neve, lakcím , TAJ szám, születési dátum és hely, az utolsó menstruáció első napja, telefonszám, e-mail cím. A felírt gyógyszerről e-mailben értesítést küldünk és a számlát is kiküldjük, ezt 3 napon belül kell utalni. (5000 Ft)
  • Az állami EESZT rendszer sokszor túlterhelt, és leáll, ilyenkor a felírt receptek nem jelennek meg a gyógyszertári rendszerben. Ha nem találják a receptet a patikában, kérem írjanak SMS-t vagy e-mail-t, és újból felküldjük a „felhőbe” a receptjüket.
  • Rendelőink többnyire változatlan nyitvatartással várják a pácienseket. Tájékozódjon honlapjainkon.
  • A kijárási tilalom miatt a késői időpontra jövőknek igazolást adunk az ellátásról.

Magánkórházi ellátások:

  • A magánkórházak tovább dolgozhatnak a megszorító intézkedések alatt is – akinek műtétre van szüksége, erre továbbra is van mód.
  • Látogatás a kórházakban nem lehetséges!
  • A császármetszéseknél és a szüléseknél az apukák jelen lehetnek, de a gyermekágyas osztályt már nem látogathatják.
  • Kérjük, a műtétre jelentkezők hozzák magukkal papír formában az összes iratukat, elkészült eredményeiket, vizsgálati papírjaikat, mert az állami EESZT rendszer sokszor túlterhelt, és leáll, ilyenkor nem tudunk hozzáférni az adatokhoz.

Esetleges kérdéseikkel természetesen továbbra is fordulhatnak hozzánk rendelési időben a 06 20/346-7424-es telefonszámon.

Köszönjük, hogy felelősségteljes viselkedésükkel hozzájárulnak a járvány terjedésének megfékezéséhez!

Dr. Bata Barnabás és munkatársai

Cikkek Hírek, információk Kiemelt téma Koronavírus információk

Bejelentkezés vizsgálatra

Honlapunkon regisztrációt követően könnyedén tudja intézni bejelentkezését. Kiválaszthatja a helyszínt és az Önnek megfelelő szabad időpontot, valamint vizsgálati eredményeit is láthatja.

5D BABAMOZI

Második generációs 5D Ultrahang készülékeinkkel kiváló minőségű, nagy felbontású képet adó genetikai UH-vizsgálatokat tudunk végezni Siófokon és Székesfehérváron egyaránt.

MAGÁNLABOR

A kibővített székesfehérvári rendelőnkben magán vérvételi labort alakítottunk ki, ahol heti 5 alkalommal reggelente van vérvételi lehetőség, előzetes bejelentkezés alapján.

5D BABAMOZI

Második generációs 5D Ultrahang készülékeinkkel kiváló minőségű, nagy felbontású képet adó genetikai UH-vizsgálatokat tudunk végezni Siófokon és Székesfehérváron egyaránt.

MAGÁNLABOR

A kibővített székesfehérvári rendelőnkben magán vérvételi labort alakítottunk ki, ahol heti 5 alkalommal reggelente van vérvételi lehetőség, előzetes bejelentkezés alapján.

Iratkozzon fel hírlevelünke

Feliratkozásával elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.