Magánvérvételi Laborunk indulásával egyidejűleg weblapunk is megújul!
×
5D Babamozi Magánlabor
Magánvérvételi Laborunk indulásával egyidejűleg weblapunk is megújul! Magánvérvételi Laborunk indulásával egyidejűleg weblapunk is megújul!

Székesfehérvári rendelőnk felújításával együtt elkezdődött új weblapunk tervezése is. Reméljük nemsokára mindennel készen leszünk, és Ti is láthatjátok az elegáns, korszerű, látványos, minden platformon működő oldalunkat.
A legnagyobb újítás a 3 fő tevékenységünk szétválasztása lesz: Szülészet-Nőgyógyászat, 5D Babamozi, Magán Vérvételi Laboratórium. A cikkek e témaköröknek megfelelően lesznek átcsoportosítva, és könnyebb lesz a keresés a  címszavak segítségével. Gyorsabb lesz az oldal, és több lesz a képanyag.

Bejelentkezési felületünk is meg fog újulni:

1. Először azt kell majd kiválasztani, hogy 5D Babamoziba, Vérvételre vagy Szülészet -Nőgyógyászat-ra szeretnénk-e menni.

2. Ezek után következik a helyszín megjelölése (Siófok, Székesfehérvár) .

3. A naptárban lehet majd látni a válaztható rendelési napokat, a foglaltságot a szokásos színekkel jelöljük majd (Piros – tele van, csak sürgős esetben e-mailben lehet időpontot kérni, Sárga – félig tele, vannak még helyek  , Zöld – szabad).

4. Ezután már csak a vizsgálat típusát kell megadni és az esetleges különleges kéréseket  (pl.”16.00 óra után szeretnék jönni”) beírni. 

A lányok akkor tudnak az elképzelésnek megfelelő időpontot adni, ha információt kapnak minderről, tehát: a 3 fő vizsgálat közül melyiket szeretnénk, melyik városban, van-e sürgős panasz, van-e különleges kérés (pl.”16 óra utáni időpontot szeretnék kérni”) . A kérést követően visszaigazoló email-t küldünk a jelentkezésről, majd a pontos időpontról is. A vizsgálati napot megelőző 24 órában is fog érkezni 2 db figyelmeztető e-mail. (Ha nem érkezik ilyen levél, kérjük, nézzék meg a SPAM fiókot is, mert mivel sok levelet küldünk, a levelező rendszerek néha automatikusan ide helyezik az e-mailjeinket.) A figyelmeztető levelekre azért van szükség, hogy rávegyük mindazokat, akik tudják, hogy nem fognak megjelenni, hogy ezt időben tudathassák velünk a bejelentkezes.bata@gmail.com e-mail címen. Ugyanitt lehet e-mailben is időpontot kérni, akkor is a fenti kérdésekre adott válaszokat kérjük megadni, ellenkező esetben egy ide-oda levelezgetés indul feleslegesen. (MÁS E-MAIL CÍMEKEN ELŐJEGYZÉSSSEL NEM FOGLALKOZUNK!!!)

EESZT. Harmadik nagy újítás az egységesített egészségügyi tér használata. 2020 június 1-től kötelezték a magánszolgáltatókat, hogy a páciensek adatait feltöltsék a felhőbe. Mi is használjuk már. Jelenleg csak a citológiai eredményeket, később az összes megjelenést és leleteket is fel kell töltenünk. Előnye a rendszernek: ha már teljesen működik a programunk és az internetes adatküldésünk, akkor e-receptet is tudunk majd küldeni.  Ha viszont nem szeretné, hogy adatait és leleteit mások is olvashassák, akkor személyesen kell az ügyfélkapuban ezt letiltani, erre nekünk nincs lehetőségünk. 

Jelenleg a MEDSERV citológia, GENOID, SYNLAB és kórházi CET eredmények olvashatóak az ügyfélkapun.

További információkat lehet olvasni weblapunkon és Facebook oldalainkon.

Javaslataikat , kéréseiket a bejelentkezes.bata@gmail.com és barnabas.bata@gmail.com címre várjuk!

Várjuk rendelésünkön!

Dr. Bata és munkatársai 

Cikkek Hírek, információk Kiemelt téma

Bejelentkezés vizsgálatra

Honlapunkon regisztrációt követően könnyedén tudja intézni bejelentkezését. Kiválaszthatja a helyszínt és az Önnek megfelelő szabad időpontot, valamint vizsgálati eredményeit is láthatja.

5D BABAMOZI

Második generációs 5D Ultrahang készülékeinkkel kiváló minőségű, nagy felbontású képet adó genetikai UH-vizsgálatokat tudunk végezni Siófokon és Székesfehérváron egyaránt.

MAGÁNLABOR

A kibővített székesfehérvári rendelőnkben magán vérvételi labort alakítottunk ki, ahol heti 5 alkalommal reggelente van vérvételi lehetőség, előzetes bejelentkezés alapján.

5D BABAMOZI

Második generációs 5D Ultrahang készülékeinkkel kiváló minőségű, nagy felbontású képet adó genetikai UH-vizsgálatokat tudunk végezni Siófokon és Székesfehérváron egyaránt.

MAGÁNLABOR

A kibővített székesfehérvári rendelőnkben magán vérvételi labort alakítottunk ki, ahol heti 5 alkalommal reggelente van vérvételi lehetőség, előzetes bejelentkezés alapján.

Iratkozzon fel hírlevelünke

Feliratkozásával elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.