Év végi gondolatok
×
5D Babamozi Magánlabor
Év végi gondolatok Év végi gondolatok

A hó ugyan elolvadt a legtöbb helyen, de a ropogós hideg jelzi, hogy tél van. Eltelt újból 1 év. Visszagondolva ismét nagyon sok minden történt, pörgős évünk volt. 2023-ban szakmailag új ismereteket szereztünk kongresszusokon. Számos helyre sikerült eljutni, tanulni. Egyre több kisebb és nagyobb laparoscopos myoma-, cysta-, méheltávolító műtétet tudok végezni Budapesten.

A kórházban a szülések és császármetszések száma is emelkedett annak ellenére, hogy az infláció és a magasra emelt beavatkozások árai ezt nem nagyon támogatják. Az állami ellátás a hírek és a beszámolók alapján egyre lassabban döcög, egyre növekednek a várólisták, ez azt igazolja, hogy érdemes volt váltanom. Itt legalább van műszer, tudunk bármit operálni, gyors határidővel.

Időnként azonban mégis úgy érzem, hogy talán tovább kell keresgélnem, más munkahelyre vágyom. Sajnos sok kollégánk már elhagyta az intézetet, és máshol talált a páciensei számára jobb körülményeket, a munkájának nagyobb megbecsülést. A kiszámíthatatlanság is megjelenik, 2024. január 1-vel új szülészeti csomagokat fognak bevezetni a Tritonlife Róbert Kórházban, melyekről 13 nappal az év vége előtt még semmi információnk sincs.

Visszatérve a házunk tájára: 2023. nyarán új, nagy értékű és multidiszciplináris Samsung V7 ultrahang készüléket állítottunk be a siófoki rendelőnkbe. Az év során a laborvizsgálatok száma egyenletes volt, szerencsére már sokan ismernek minket, és visszatérnek egy-egy gyors vizsgálatra. A szülésfelkészítő csoportok rendszeresen indultak. A magánrendelőben kisműtéteket is végzek az electrocauteres készülékemmel, és az egész országból érkeznek páciensek az ultrahangos átjárhatósági vizsgálatainkra. Tina neve etalon lett a babamozizó kismamák között, ez a facebook oldalainkon is látható.

2024. januártól az életünk megint nagyot fog változni. A siófoki rendelőnkben működő háziorvosi rendelő új helyre költözik, és a kezdetek óta velem dolgozó asszisztensem, Adrienn (aki egyébként körzeti ápolónő) más munkaidőben fog dolgozni. Ezért nem tudja tovább segíteni a munkámat, új asszisztenst kellett keresnem. Az új segítőm Durmics Julcsi lesz, aki másrészről a siófoki kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgozik. Fehérvári asszisztensem, Hollósi Marcsikánk továbbra is kitartó és mindenhol ott lesz, nyugodtan lehet hozzá fordulni bármilyen kérdéssel. (bejelentkezes.bata@gmail.com).
A jövőben valószínűleg módosítani fogom a rendeléseim megszokott időpontjait, kérem, kövessék majd a kiírásokat. Továbbra is hetente 1x Siófokon, heti 1-2x Székesfehérváron lesz rendelés.

A karácsony előtti rendeléseket COVID fertőzésem miatt le kellett mondanom, új időpontokat adtunk a bejelentkezett pácienseknek. Köszönöm a megértésüket!

Végezetül:

Mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

dr Bata Barnabás és munkatársai

Cikkek Fontos! Hírek, információk Kiemelt téma

Bejelentkezés vizsgálatra

Honlapunkon regisztrációt követően könnyedén tudja intézni bejelentkezését. Kiválaszthatja a helyszínt és az Önnek megfelelő szabad időpontot, valamint vizsgálati eredményeit is láthatja.

5D BABAMOZI

Második generációs 5D Ultrahang készülékeinkkel kiváló minőségű, nagy felbontású képet adó genetikai UH-vizsgálatokat tudunk végezni Siófokon és Székesfehérváron egyaránt.

MAGÁNLABOR

A kibővített székesfehérvári rendelőnkben magán vérvételi labort alakítottunk ki, ahol heti 5 alkalommal reggelente van vérvételi lehetőség, előzetes bejelentkezés alapján.

5D BABAMOZI

Második generációs 5D Ultrahang készülékeinkkel kiváló minőségű, nagy felbontású képet adó genetikai UH-vizsgálatokat tudunk végezni Siófokon és Székesfehérváron egyaránt.

MAGÁNLABOR

A kibővített székesfehérvári rendelőnkben magán vérvételi labort alakítottunk ki, ahol heti 5 alkalommal reggelente van vérvételi lehetőség, előzetes bejelentkezés alapján.

Iratkozzon fel hírlevelünke

Feliratkozásával elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.